Reparation af El-tavle eller gruppetavle

Reparation af el-tavle eller gruppetavle | Amagers Elektriker

Reparation af el-tavle – Få din el-tavle repareret med det samme hos Amagers Elektriker

El-tavle og gruppetavle reparationer

Har du akut brug for reparationer af din el-tavle? Amagers Elektriker og vores elinstallatører reagerer hurtigt og ankommer til din hjem på Amager indenfor en time!

El-tavler kan være skræmmende, især hvis du ikke har erfaring eller viden om, hvordan den styrer din el. Det er en manuelle betjening, der giver dig mulighed for at styre forbindelsen mellem forskellige dele af hjemmet og bygningen. En el-tavle er også kendt som en gruppetavle og i Danmark er ofte forældede og forsømte i årevis.

Reparation af el-tavle eller gruppetavle akut eller på tidsbestilling

Elektriske dele er tilbøjelige til at blive slidt over tid, og når der opstår en fejl uventet, skal du bruge en erfaren, erfaren el-installatør til hurtigt at reparere  din el-tavle eller gruppetavle og ofte akut, du kan i hvert fald bruge Amagers Elektriker hvis din gamle el-tavle driller. At have en pludselig fejl i el-tavlen kan være stressende og nervøst.

Ikke alene skal du tage dig tid til at undersøge problemet, men det vil også koste dig at reparere deler af el-tavlen. Amagers Elektriker tilbyder en overkommelig løsning ved at give alle vores priser på reparations av el-tavle på forhånd, så du kender prisen, før vi starter arbejdet med reparations af el-tavle.

Lad aldrig problemet blive ved længere end nødvendigt og få bestilt en reparation af el-tavle hos Amagers Elektriker At efterlade en uovervåget defekt gruppetavle eller el-tavle er ikke kun farlig for at forårsage brand, men du kan også gå glip af at få repareret og serviceret el-tavlen så at den kan holde længer. Jo længere den defekte del er alene, jo flere skader vil det forårsage på selve produktet.

At have et defekt el-tavle vil også skabe andre problemer, da flere elektriske dele påvirkes af den defekte enhed. Derfor vil flere kontakter og sikringer potentielt risikere at blive beskadiget og skal udskiftes.

Hvordan ved du, om du har brug for reparationer af el-tavle eller udskiftning af el-tavle?

Der er et par ting, vi skal vide for af afgøre om hvad der er bedst i dit tilfælde, dvs. om din gruppetavle skal repareres eller udskiftes. Disse ting omfatter:

Kommer der flimrende lys 
Der kan være flere årsager til et flimrende lys i dine elinstallationer, såsom en forkert skruet pære. Faktum er at det kan skyldes løse ledninger eller defekt el-tavler. Få en elektriker at løse problemet og minimere risikoen for brand eller anden allvarlig skade. En elektriker kan give professionel rådgivning om, hvad der skal gøres for bedst at beskytte din husstand og familie og give passende el-tavlereparationer til håndtering af store mængder el.

Kortslutning af apparater
Du har muligvis oplevet, at din el ‘snubler’ eller ‘kortslutter’, når du har prøvet at tilslutte mange apparater til dine stikkontakter. Din el slukkes automatisk, når du prøver at tænde for et apparat. Dette sker, når dit HPFI-relæ reagerer få overbelastning. Den bedste måde at forhindre dette på er at opgradere dit gamle el-tavle til ny, så det kan klare den store efterspørgsel efter el.

Automatsikringer
Det er almindeligt, at gamle tavler indeholder sikringer, der kan genoprettes i stedet for gamle perlesikringer. Hvis du har et gammelt hus, er der stor sandsynlighed for, at din gruppetavle har disse sikringer. Amagers Elektriker anbefaler automatiseringer som er i nyere el-tavler. 

Brug for hjælp af en lokal akut elektriker på Amager? Kontakt Amagers Elektriker vi kan hjælpe med mange ydelser vedrørende din gruppetavle heriblandt;

-Reparation af el-tavle
-Montering af HPFI-relæ
-Udskiftning af HPFI-relæ
-Udskiftning af el-tavle
-Montering af ny e-tavle

Ønsker du pris på reparation af el-tavle? Så kan du få en pris af os her

Amagers Elektriker forhandler el-tavler fra Legrand

Reparation af Eltavle eller gruppetavle i København eller på Amager udføres af akut elektriker med døgnvagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Amagers Elektriker udfører elarbejde ved kunde som elektriker Amager

Vi er en engageret lokal elektriker på Amager som tager sig af alt fra små opgaver som f.eks. opsætning af lampe eller reparation af en enkelt stikkontakt, vi tager os naturligvis også af forsikringsager og større reparationer, f.eks. hvis du har gravet en kabel over. Skriv til os for faste elektriker priser hos din elektriker Amager. 

Kontakt

Send os en besked

    Cookies & Vigtig Info

    Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.