Udskiftning af HPFI-relæ

Vi udskifter dit ødelagte HFI eller HPFI-relæ hos vores elektriker Amager

HPFI-relæ, en effektiv livsforsikring. Installation af en jordafbryder kan redde liv – så kontakt os hos Amagers Elektriker og få hjælp til udskiftning af HPFI-relæ, hvis nuværende ikke fungerer korrekt. Hvert år sker der en række elektriske ulykker, hvor mennesker kommer til skade eller dør som følge af den skade, som strømmen forårsager på indre organer og væv. Vi anbefaler kraftigt, at du installerer en jordafbryder i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Disse kan ofte forhindres ved at installere en montering af HPFI-relæ. Vi hos Amager Elektriker ved at det anses for at forhindre 9 ud af 10 dødsfald.

HPFI-relæet er en billig og lidt genial opfindelse. Kort sagt, den strøm, der går ind i en bygning, måler med den strøm, der går ud i huset eller lejligheden. Hvis strømmen går den forkerte vej og lækker over til jorden, bryder jordfejlsafbryderen inden for et par hundrededele af et sekund, før der opstår skadelig strøm.

Hvis du får strøm gennem din krop

Antag, at du kommer i kontakt med en levende del og rører ved noget jordet. For eksempel en vask, vandrør eller et husholdnings apparat, der er tilsluttet en jordet stikkontakt. Du får derefter strøm gennem kroppen, der går tilbage til kraftværket via jorden, hvilket ikke er normalt.

En jordlækningsafbryder er også en beskyttelse mod brand, da den bryder strømmen, hvis der f.eks. Opstår en fejlstrøm, en fejlstrøm, der giver anledning til varme og i værste fald brand.

Almindelig misforståelse mht. til udskiftning af HPFI-relæ

En almindelig misforståelse er, at sikringer beskytter, det er i det væsentlige forkert. En sikring har to funktioner, beskyttelse mod overbelastning og beskyttelse mod kortslutninger. I begge tilfælde fungerer sikringen som en beskyttelse for lederne, så de ikke overophedes, så isoleringen omkring kablet beskadiges.

Der kræves høje strømme for at en sikring kan udløse, og derfor er de små strømme, der opstår, hvis strømmen passerer gennem en menneskekrop, ikke nok. Et argument, du nogle gange kan høre, er, at jordfejlsafbryderen udløser i tide og utide. Dette kan bestemt være sandt, men så har du en eller flere fejl i systemet og skal kontakte en elektriker for fejlfinding.

Et almindeligt spørgsmål, vi får, er, om du kan stille køleskabet og fryseren uden for jordfejlsafbryderen. Så maden ikke ødelægges, hvis jordafbryderen skulle gå i stykker, når du er på ferie. Du kan gøre dette, men for at sikre, at alt er beskyttet, kan du i stedet sætte køleskabet og fryseren på din egen jordfejlsafbryder. Bemærk, at muligheden for at placere en hvilken som helst belastning uden for beskyttelsen mod jordlækningsafbryderen kun gælder, når der suppleres. Ved nybyggeri skal hele anlægget beskyttes.

Brug for en udskiftning af HPFI-relæ? Kontakt vores elektriker Amager. 

Amagers Elektriker udskifter dit ødelagte HFI eller HPFI-relæ, kort ventetid i Kastrup, Tårnby, Dragør og i Ørestaden samt længst Amagerbrogade

Vi er en engageret lokal elektriker Amager som tager sig af alt fra små opgaver som f.eks. opsætning af lampe eller reparation af en enkelt stikkontakt, vi tager os også af forsikringsager og større reparationer, f.eks. hvis du har gravet en kabel over. Skriv til os for faste priser elektriker Amager. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.