Nyt el – el renovering + pris

Nyt el og sikker og billig el-renovering af dit hus eller lejlighed

Hos Amagers Elektriker er vi dedikeret til professionalisme og ekspertise. Derfor yder vi kundegarantier, der sikrer vores kunder den bedste el-service og det gælder også når vi er ude og lavet tilbud på e-renovering og nyt el i huse og lejligheder. For at bakke op om vores løfte, tilbyder vi derfor gratis tilbud og gennemgang når du overvejer nyt el eller en el-renovering i din lejlighed eller i dit hus på Amager (og i København).

Hvad er nyt el og el-renovering?

Nyt el (udskiftning af el og el-renovering) indebærer ny installation af elektriske kabler og tilknyttede enheder, herunder el-tavle, stikkontakter og afbrydere

Nye moderne elinstallationer som opfylder nutidens krav er vi klar til at montere for dig, fornyer defekte systemer og sikre, at deres nuværende kable opfylder lokale regler samt det strømforbrug som kræves idag. Vores autoriserede elektrikere kan sikkert og effektivt udføre en komplet el-renovering og nyt el til en fair pris. 

En el-renovering og nyt el er et stort og skræmmende projekt, der har mange ulemper, da projektet varer i nogen tid. Men husk på at nyt el og en el-renovering i dit hus eller i din lejlighed hjælper med at beskytte dit hjem mod brand og beskytter dine apparater mod overspændinger og andre problemer som kan få strømmen at gå.

En el-renovering øger værdien på dit hus eller din lejlighed 

Nyt el vil også sikre, at din ejendom er “up to date” og derfor dækket af forsikring og kan sælges videre. Ifølge eksperter indenfor ejendomsmægler branchen så kan professionel el-renovering øge ejendomsværdien af ​​et hjem op til 20%

Hvad koster nyt el? El-renovering pris og eksempel

For at beregne prisen på nyt el, så estimerer vi timer og tilføjer materialer.

F.eks. nyt el i et minde huse (80 kvm) tager 1 uge for Amagers Elektriker svende at gennemføre, vi har brug for to der hjælper hinanden. dvs. 37t x (2mand) = 74 timer.

Vores timepris 640kr x 74 = 47.360kr

Materialer koster 16.000kr

16.000+47.360= 63.360kr

Så og så kommer moms. 63.360x 1.25 = 79.200kr

Nyt el i et lille huse koster totalt 79.200kr

I stille perioder så tilbyder vi rabat og tilbud på el-renovering og nyt el. Kontakt Amagers Elektriker hvis du ønsker en fast lav pris hvor alt indgår så at du kan føle dig tryg med prisen og kan holde dit budget, 

Nyt el - el renovering + pris

Vi er en engageret lokal elektriker Amager som tager sig af alt fra små opgaver som f.eks. opsætning af lampe eller reparation af en enkelt stikkontakt, vi tager os også af forsikringsager og større reparationer, f.eks. hvis du har gravet en kabel over. Skriv til os for faste priser elektriker Amager. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.