Elektriker Kastrup

Amagers Elektriker Kastrup tilbyder alt i el-service 

Leder du efter en erfaring elektriker Kastrup og omegn? Så kan du bruge os både til store og små opgaver. Amagers Elektriker Kastrup udfører både små og store opgaver i dit lokale område. Vi er et familieejet og drevet selskab (Norh) som går op i at service vores kunder den bedste service på Amager.

Nogle populære ydelser hos vores Elektriker Kastrup er;

  • Døgnvagt elektriker Kastrup – Mange “Amagerkaner” kommer ud for problematik med el som skal løses akut, dem hjælpe vi.
  • Udskiftning af el-tavle – Gamle umoderne elinstallationer som skal udskiftes samt el-tavle, det er vi eksperter i.
  • Byggestrøm – Den dag du skal bytte til eller bygge nyt, så kan vi hjælpe dig en byggestrøm og udlejning af byggestrømtavle
  • Reparation at elinstallationer – vi reparerer alle din elinstallationer som af en eller anden årsag er gået i stykker. Ring Amagers Elektriker Kastrup for tilbud.  
Amagers Elektriker Kastrup hjælper dig med både store og små opgaver i Kastrup , ring til os akut ved behov af elektriker døgnvagt Kastrup
Amagers Elektriker Kastrup hjælper dig med både store og små opgaver i Kastrup , ring til os akut ved behov af elektriker døgnvagt Kastrup

Døgnvagt El Kastrup

Er du blevet ramt af en strømafbrydelse, af en eller anden årsag hvor du bor i Kastrup? Ring til os og få akut hjælp indenfor en time. Vores elektriker Kastrup har ca. 25 års erfaring med fejlsøgning og vi næsten med garanti kunne løse dit problem samme dag. 

Hvis du ønsker et tilbud og det ikke drejer sig om en hastesag, så kan du indhente en pris via vores hjemmeside gennem at klikke på linket. Ønsker os lid mere at kende læs mere om Amagers Elektriker på vores forside. 

Elektriker Kastrup med garanti og fleksible åbningstider

Problemer med strømmen i hjemmet kan tage mange former: Mangel på strøm i dele af lejligheden eller i huset, blinkende lys på grund af en løs kontakt eller apparater, der ikke fungerer korrekt. Fælles for fejlene er, at de er ubehagelige og helst skal løses hurtigst muligt.

Hos Amagers elektriker Kastrup kan vi hjælpe dig, uanset når du oplever udfordringer med el.  Vores åbningstider er fleksible, så vi kan også hjælpe dig uden for normale åbningstider, og med vores akut elektriker døgnvagt Kastrup og på Amager, kan vi gå ud for kritiske fejl, uanset hvornår de opstår.

Vi udfører en lang række el opgaver, herunder:

  • Udskiftning af stikkontakter
  • Ny el-tavle
  • Forskellige opgaver inden for belysning
  • El -arbejde i forbindelse med renovering
  • Etablere overvågning og alarmer
  • Tilslutning af vaskemaskiner

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er usikker på, om en opgave er inden for vores arbejdsområde. Vi varetager både mindre opgaver som udskiftning af steder eller forretninger og store opgaver i forbindelse med renovering af lejligheder eller opførelse af køkkener.


Garanti på alle udførte opgaver hos Amagers Elektriker Kastrup

Inden vi går i gang og starter den praktiske del af en el opgave, lægger vi energi i både regler og installationsberegninger, så vi kan give dig  flere årsgaranti på opgaven. Det betyder, at alle regler følges, og at du får en helt sikker elinstallation. Fordi vi lægger stor vægt på overholdelse af installationsordrer og sikkerhed, modtager vi ofte henvendelser fra kunder, der har brug for vores hjælp til at reparere ulovlige eller forkert lavet installationer. I dette arbejde hjælper vi ikke kun med at reparere elinstallationerne, Amagers Elektriker Kastrup rådgiver også, hvis du skal klage over dine eksisterende installationer til myndigheder eller dem, der oprindeligt udførte arbejdet.

Amagers Elektriker Kastrup, med kvalitet el service og professionalisme i fokus

Når du vælger os som din elektriker Kastrup,  vil du opdage, at vi vægter både professionalisme og samarbejde højt. Det er gennem det gode samarbejde med dig, at vi sikrer den høje kvalitet – specifikt forener vi forventninger med dig, inden vi starter en el opgave, ligesom vi løbende holder dig opdateret under processen. 

For hurtigt at kunne udføre vores el-opgaver tager vi kun et par nye kunder om ugen – kort sagt prioriterer vi kvalitet frem for kvantitet. Færre kunder pr. Tekniker betyder, at arbejdet med dig ikke afbrydes af andre projekter, og at vi kan arbejde koncentreret os på dig, indtil opgaven er løst. Dette giver os mulighed for at arbejde fokuseret på vores professionalisme, og det sikrer, at du hurtigt kan fortsætte med dine daglige gøremål.

Skriv til os for en pris nu;

An electrician contractor examines a blueprint at a construction site.

Vi er en engageret lokal elektriker på Amager som tager sig af alt fra små opgaver som f.eks. opsætning af lampe eller reparation af en enkelt stikkontakt, vi tager os naturligvis også af forsikringsager og større reparationer, f.eks. hvis du har gravet en kabel over. Skriv til os for faste elektriker priser hos din elektriker Amager. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.