El gulvvarme installation og montering pris

Montering af el gulvvarme København og på Amager

Montering af el gulvvarme København og på Amager

Amagers Elektriker monterer el gulvvarme i hele København. At have varme, behagelige gulve i badeværelser og andre rum er meget almindeligt i vores danske hjem i dag. Men hvad gælder egentlig ved installation af el gulvvarme? Amagers Elektriker komme informerer her om hvad der gælder el gulvvarme montering og installation. 

Som privatperson kan du i dag nemt købe en komplet 230 volt gulvvarme pakke i en butik. Mange danskere tror også på, at de selv kan lægge ledningerne og derefter få installationen kontrolleret af en elektriker. Men det er ikke rigtigt. Arbejdet skal udføres af et autoriseret elinstallationsfirma.

El gulvvarme skal inkluderes i el-tavlen

El gulvvarme er elektrisk udstyr, der er beregnet til at blive tilsluttet et højspændingssystem dvs. din el-tavle. Det er ikke kun selve forbindelsen, der defineres som elektrisk installationsarbejde. Varmekabler, varmefolier og andre el-systemer er også en del af det elektriske system og er derfor omfattet af de regler, der gælder ved udførelse af el gulvare og installationsarbejdet.

Skal installeres af et autoriseret elektriker firma 

Når du installerer gulvvarme el, skal du altid søge hjælp fra et elinstallationsfirma med autorisation, der er registreret hos Sikkerhedsstryrelsen til relevante typer bygninger, f.eks. Boliger eller andre lokaler.

Du kan f.eks. selv montere en del af el gulvvarme, fordi at det er ikke praktisk muligt at opdele arbejdet og lave noget arbejde selv og derefter få hjælp af en elektriker til at kontrollere og tænde for el gulvvarmen.

Elektriker skal nemlig selv foretage en del af eftersynet, før gulvlaget har fyldt gulvet eller lagt gulvtæppet.

Inspektionen udført af elektriker skal bekræfte, at det elektriske udstyr, der er inkluderet i installationen:

 • Overholder sikkerhedskravene i henhold til den relevante produktstandard,
 • Er korrekt udvalgt og samlet til formålet i henhold til standarden og / eller producentens anvisninger og
  ikke har synlige skader eller er defekt på en måde, der forringer sikkerheden.
 • Tjek brochure, når du køber

Husk før du køber el gulvvarme

Husk, at en instruktion om, hvordan du samler og vedligeholder et el gulvvarmesystem, altid skal være inkluderet, når du køber et. Køb derfor aldrig et produkt, der mangler mærkning og installationsvejledning. Gennem CE -mærket bekræfter producenten eller importøren, at produktet opfylder alle grundlæggende sikkerhedskrav.

Hvad koster montering af elektrisk gulvvarme?

Det er meget svært for os at lave en pris på montering af el gulvvarme uden af have set omgivelserne. Derfor så anbefaler vi at i sender os en besked her, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en pris på montering el gulvvarme. 

En reaktion

 1. Så ved jeg det, jeg har sendt jer en mail angående tilbud på gulvvarme på Amager (ved Lergravsparken i badeværelse). Ser frem til at høre fra jer 😀

  Hilsen Klara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Amagers Elektriker udfører elarbejde ved kunde som elektriker Amager

Vi er en engageret lokal elektriker på Amager som tager sig af alt fra små opgaver som f.eks. opsætning af lampe eller reparation af en enkelt stikkontakt, vi tager os naturligvis også af forsikringsager og større reparationer, f.eks. hvis du har gravet en kabel over. Skriv til os for faste elektriker priser hos din elektriker Amager. 

Kontakt

Send os en besked

  Cookies & Vigtig Info

  Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.