El installatør Amager – Hvad er forskellen på vores elektriker og el installatør Amager?

El installatør Amager | Bestil Amagers Elektriker el installatør

Hvad kan vores autoriseret el installatør Amager?

En aut. el installatør er en person som opfylder alle de mange betingelserne i Installatørloven. Amagers Elektrikeres el installatør Amager er en almindelig elektriker som har en ekstra uddannelse som el installatør. Vores autoriserede el installatør Amager kan dokumentere mere 70 timers efteruddannelse i gældende regler indenfor el området hvert 5 år.

Hvad er forskellen på Amagers elektrikere og vores el installatør?

Forskellen på vores elektrikere Amager og vores el installatør Amager, at el installatøren laver KLS og arbejder mere med stærkstrøm. Autorisationen betyder, at el installatøren har styr på alt lovgivning og må lave andre former for arbejdsopgaver end elektrikeren.

Om uddannelsen som vores el installatør Amager tager

På den toårige uddannelse til el installatør lærer du at arbejde med el installation og drift af systemer inden for forskellige områder indenfor stærkstrøm. Uddannelsen indeholder faglige elementer på i alt 90 ECTS, en praktikperiode på 15 ECTS og afsluttende eksamensprojekt på 15 ECTS.

Hvad tilbyder vores el installatør Amager?

Vores el installatør Amager kan hjælpe dig med almindelige elektriker ydelser og andre mere avancerede ydelser som ved f.eks. byggestrøm og meget meget mere. 

Kontakt os for mere info eller om du har brug for en dygtig el installatør på Amager. 

2 reaktioner

 1. Jeg har brug for hjælp til nyt el, kan jeres el installatør hjælpe og give tilbud? Det drejer som om et w etage hus i Kastrup.

  Vh Monica

  1. Hej Monica!

   Det kan du tro! Vi har sendt dig en mail, du er også velkommen til at ringe til os 24timer om døgnvagt på telefon: (+45) 22 23 55 93.

   Vi ser frem til at hjælpe dig.

   Dbh Elektriker, Amagers Elektriker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Amagers Elektriker udfører elarbejde ved kunde som elektriker Amager

Vi er en engageret lokal elektriker på Amager som tager sig af alt fra små opgaver som f.eks. opsætning af lampe eller reparation af en enkelt stikkontakt, vi tager os naturligvis også af forsikringsager og større reparationer, f.eks. hvis du har gravet en kabel over. Skriv til os for faste elektriker priser hos din elektriker Amager. 

Kontakt

Send os en besked

  Cookies & Vigtig Info

  Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.